I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The struggle is real

For nylig lagde fine Molly Egelind en story op på Instagram, hvor hun (desperat) forsøger at få de sidste dråber ud af sin Vintner’s Daughter Serum med ordene:

‘Den desperate kamp for at få de sidste dråber ud af verdens bedste serum’

Og jo, the struggle is real. Den fine sorte flaske som kultolien er omsluttet af (og som i virkeligheden er en helt særlig og meget mørk lilla flaske, der passer bedst muligt på dine dyrebare dråber og sikrer, at de holder sig uden tilsætning af konservering) lader dig nemlig ikke se, hvornår der ikke er mere olie tilbage, og så – pludselig – står man dér.

Et godt trick er at sætte en lillebitte sticker i bunden af flasken med en dato for, hvornår du har åbnet den. Derfra holder den cirka i 3 måneder, hvis du bruger de 4-6 dråber morgen og aften, som anbefales. Det giver en god indikation for, hvornår du skal stikke hovedet ned forbi os i skønhedspavillonen efter en ny (eller klikke ind online og sikre dig den dér – vi sender lynhurtigt, for vi ved, at det er vigtigt, når først du når dertil).

Er du i tvivl om du har nok af de gode dråber til din sommerferie (don’t miss, den er virkelig god til at sikre at din hud ikke tager unødig skade af solens stråler, og hånden på hjertet har jeg ikke haft en pigmentforandring siden jeg gik i gang med at bruge den for snart 6 år siden), så står vi klar i skønhedspavillonen fredag fra 11.00-17.00 til at hjælpe dig. Online kan du selvfølgelig bestille 24/7.

Det gør du lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...