I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Hun siger endda at den har omvendt hende til at elske bodyoils

For nylig afholdt vi en Virtuel Odacité skønhedsevent, hvor vores go to-Odacité-ekspert Jasmine guidede os  (og nogle af jer) gennem en fin DIY-ansigtsbehandling med rens, masker og alt hvad dertil hører. Et af de produkter, hun anbefalede (og i øvrigt altid anbefaler at inkludere) er – måske overraskende, men så alligevel ikke – en bodyoil.

Men ikke en hvilken som helst bodyoil. Det er nemlig den samme, som Alt for Damernes skønhedsredaktør Sine Gerstenberg anbefaler i denne uges Alt for Damerne (hun siger endda at den har omvendt hende til at elske bodyoils):

‘Jeg var kun 15, da fedtforskrækkelsen fandt vej til Danmark i 1995. Dengang var alt, hvad der rimede på smør, fløde og olie farligt – indvortes såvel som udvortes. Heldigvis er vi alle blevet klogere siden, og selv om jeg i dag elsker at spise olivenolie og fede franske oste, har jeg været længe om at komme med på kropsolietrenden. Indtil jeg mødte Odacité og deres jasminduftende kropssmørelse. Så var jeg solgt, og det samme var mine sprukne albuer’

Men én ting er at nære kroppen. Jasmine Whisper Body Oil som den hedder, er også perfekt at bruge, mens din ansigtsmaske virker, til at give dine skuldre, hals og dekolleté lidt TLC. Husk også kraniekanten, hvor der ofte sidder mange spændinger.

For det er ikke kun en god og virkelig næringsrig olie til huden, den har også en særlig effekt på dit sind. Jasmin er kendt for sin evne til at løfte sjælen og tage dig til dit ‘happy place’. Det er således også en god olie at starte dagen på.

Og husk at tage nogle dybe indåndinger og lad duften virke.

Læs mere om den fine jasminolie her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...