I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Må jeg lige slå et slag for denne

Det har været et hektisk år for alle. Og for mange, inklusive mig selv, kan det være svært at geare ned til sommerferien. Ofte kan man bruge hele den første uge på at finde ro i krop og sind, og det er jo lidt ærgerligt, hvis man kun har et par ugers ferie. Så hvorfor ikke give det en hjælpende hånd?

Selv benytter jeg mig, selvfølgelig, af det, jeg kender bedst, nemlig skønhedsprodukter. Velduftende, aromaterapeutiske olier og balms med bløde strukturer og små ritualer til at følge dem til dørs. For selv om skønhedsprodukter ikke kan redde verden, så kan de redde din dag og måske også din ferie, og det er immervæk et skridt på vejen.

Der er en grund til at vi kalder dette fine kit for ‘favourites’. Det indeholder nemlig lige præcis de ting, der skal til for at føle sig tilpas. Uundværlig er Restore Essential Oil Blend, den lille aromatiske olie med den fineste blanding af yndlingsduftene ylang ylang, rosengeranium, salvie og baldrian, særligt udvalgt til at mindske uro, stress og bekymring (og så er den oven i købet eminent til fremme naturlig og helende søvn, så hav den på natbordet, hvis du har svært ved at sove eller vågner op i løbet af natten). Olien kan dryppes i karbad, på krystaller, i diffuser, i din bodyoil eller i et lille vandbad som du vrider din muslinsklud op i. Jeg har den også ofte med i lommen, hvor jeg snuser lidt til den i løbet af dagen, gerne gennem hele ferien.

Og så er der en travelsize af yndlingsproduktet Deep Reveal Nourishing Cleansing Balm (jo, det er den, der får dig til at se ud som om du netop har fået en ansigtsbehandlng og det gør i sig selv en forskel for ens velbefindende) samt den økologiske muslinsklud til at fjerne med igen. Vrider du den bløde økologiske klud op i varmt vand og lægger den blidt på huden, er det næsten som at være på spa. Spray efter med den taskevenlige version af Radiance Boost Face Mist, som er et must i varmen og nærmest virker som et serum på huden.

Sidst, men absolut ikke mindst, finder du tidens mest uundværlige skønhedsprodukt (who would have thought), nemlig Amlys berømte Purifying Hand Mist, der dufter helt fantastisk, er perfekt i tasken og som vi endvidere bruger til at Mist & Mask, altså spraye på indersiden af mundbind til at mindske bakterier og samtidig give en mere tryg følelse med en let, naturlig duft, du kender. Alt for Damerne har netop nævnt den som en af deres favoritter. Og nej, der er ikke mundbindspligt herhjemme længere, men skal du til udlandet i ferien, så kan jeg kun på det varmeste (helt bogstaveligt) anbefale dig at tage den med.

Find favorit-kittet til din sommer her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...