I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … slå til nu med disse

Jeg vil lige komme med en servicemeddelelse her på falderebet til ferie og festival. Hvis du er en af de virkelig mange, der allerede har anskaffet dig det lille, og yderst populære, Travel Kit fra Balm Balm, som vi fik tilbage på hylderne for en måneds tid siden, så skal du blot se bort fra dette indlæg (medmindre du har en veninde/søster/moster/kollega, der kunne få glæde af det, selvfølgelig).

Men altså, jeg har netop fået at vide fra Balm Balm i England, at de er nødt til at sætte prisen på Travel Kittet op. Det skyldes forskellige ting, blandt andet råvarepriser og priserne på de små fine flasker i kittet (som du endelig skal gemme, for de kan genopfyldes og genbruges for altid, når du skal på rejse eller weekend). Kittet kommer fremadrettet til at koste 250 kr. i stedet for de 210 kr., det koster nu.

Så er du på vej på ferie, festival eller ‘restival’, som er det nye, eller måske du blot skal på en forlænget weekend, så er det nu du skal slå til. Du får nemlig alle vores Balm Balm-favoritter – Coconut Cleanser, rosenspray, muslinsklud, hibiscusmaske og den absolut uundværlige Beauty Balm – i en lille økologisk toiletpung. Ready to go.

Skal du på festival er her et par gode tips:

  1. Glem de lange køer til toiletter og vand. Rens blot huden med Coconut Cleanser (også mascara og øjenmakeup), hæld lidt vand fra en flaske på muslinskluden og voila. Rensning done.
  2. Rosensprayen frisker huden op i varmen, så hav den med i lommen. Den er også god på en vatrondel til trætte, hævede (morgen)øjne, og så kan den bruges i hårrødderne – det kan sågar udskyde en hårvask eller to.
  3. Den lille Beauty Balm er din bedste ven. Kom den på læberne, på kinderne, på tørre neglebånd og rifter. Brug den på insektbid og myggestik – den tager kløen. Og den er også eminent til at holde bryn på plads og som highlighter på kindbene og amorbue.

Du finder Balm Balms Travel Kit til den gode pris her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...