I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Og disse river I også ned af hylderne

Det er helt vildt. Vi sender 20 afsted om dagen i øjeblikket (måske der ligger en fin ny omtale et eller andet sted, vi ikke har opdaget – i så fald må I endelig lade os det vide). Men den er også anbefalet vidt og bredt fra alle lige sider, lige fra Mille Dinesen, som bruger den, til skønhedsredaktøren på Alt for Damerne. Og så er I virkelig gode til at anbefale den til hinanden og måske er det dét, der gør det. Der kommer virkelig mange ned hos os i skønhedspavillonen på anbefaling af jer, der allerede bruger og elsker den.

Der var sågar én, der sagde, at det var det bedste skønhedskøb, hun nogensinde havde gjort.

Vi taler selvfølgelig den japanske vidunderbørste (jo, det er en vidunderbørste, det vil du vide, når du har prøvet den) som lidt over tusind af jer allerede er i gang med siden vi introducerede den lige inden jul sidste år.

Og ikke nok med at I anbefaler den videre, I kommer også med gode tips til hvordan man også kan bruge den og det er jo de bedste tips af dem alle. For flere af jer har fortalt, at den er virkelig god til at skabe fylde i håret. Så puffer I blot op i håret med den og vupti, ser det mere fyldigt ud. Det tip har jeg fluks taget til mig og bruger det flittigt i mit eget hår.

Psst… skulle du være gået glip af Kenzan-børstens fortræffeligheder, lister jeg fluks mine 6 yndlingsmåder at bruge den. Det er lige her:

  1. For mere hårvækst – Tryk blot Kenzan-børsten, shiatsu-style, mod hovedbunden og skab mere cirkulation og bedre grobund for hårrødder, hårvækst og nye hår
  2. Mod hovedpine og migræne – Massér hovedbund og nakke med skiftende tryk og zigzag-bevægelser
  3. Bedre hårvask – Skum din shampoo op i hovedbunden med Kenzan-børsten og vask hår som hos frisøren
  4. Færre panderynker – Jo, den er god nok. Når du spænder af i hovedbunden, spænder du automatisk af i panden. Win-win
  5. Større velvære – Kenzan-hovedbundsmassage giver velvære og energi til hele kroppen
  6. Bedre søvn – Når du afslapper hovedbunden, får du en mere afslappende, bedre og dybere søvn

Er Kenzan-børsten gået forbi dine hårrødder? Så find den fluks her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...