I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The fashion week glow

Den københavnske modeuge er netop skudt i gang, og der er et par fine (skønheds)ting på bedding som jeg lover at fortælle meget mere om i ugens løb. For hvilket makeupprodukt er på alles læber og øjne? Hvilken hårtrend dominerer? Hvem laver den smukkeste kjole, hvilken taske er den fineste og hvilken blomsterkunstner står bag de smukke dekorationer som ses allevegne lige nu? Hvad giver Gannis modeller den smukke hud på kroppen og hvilket – virkelig velduftende – produkt ligger i alle de hotte internationale magasinredaktørers goodiebag.

Men først til det helt basale. The fashion week glow. Du ved, den dér særlige glød, der gør, at huden – stadig – stråler, når modellerne går ned af podierne, selv om det er hedebølge. I Hollywood hedder hemmeligheden Vintner’s Daughter, når stjernerne betræder den røde løber, og det er favoritten hos alle celebrity-makeupartisterne. Så har du en rød løber i sigte (who doesn’t), en tur ned ad catwalken, et bryllup med dig i centrum, eller vil du bare gerne have den smukkeste hud og glød, så er dette makeupartisternes bedste tricks:

  1. Forbered og prime din hud med 4-6 dråber af Vintner’s Daughter under din makeup. Faktisk behøver du langt mindre makeup, når du bruger ansigtsolien, fordi huden bliver så fin, at du ikke behøver
  2. Tilføj en dråbe eller to til din foundation, hvis du bruger en sådan. Det giver den dér dugfriske glød som er så eftertragtet. Det er i øvrigt også Gun-Britts yndlingstip med Vintner’s Daughter.
  3. Dup lidt Vintner’s Daughter udvalgte steder i ansigtet – under brynene, på kindbenene og i amorbuen. Det giver en naturlig highlight.
  4. Skal du holde hele dagen (og din makeup med), så frisk huden op i løbet af dagen med to dråber Vintner’s Daughter og den berømte Push/Press Method, hvor du trykker ansigtsolien forsigtigt ind i huden med et fast tryk. Det ødelægger ikke din makeup. Derimod frisker det op og metoden giver nyt liv til ansigtet. Lidt som en mini-massage. Celebritymakeupartisterne bruger en ansigtsmist over til at sluse ingredienserne ekstra ind i huden. Jeg elsker kombinationen af Amlys Radiance Boost og Vintner’s Daughter til det formål.

Vi har netop fået et helt nyt parti af Vintner’s Daughter hjem. Som du måske ved, serveres Vintner’s Daughter altid frisk fra fad så hver enkelt af de 22 planteolier og ekstrakter kommer fuldstændig til deres ret.

Følg også med på Instagram hvis du vil have modeugetips.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...