I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvad er de lyserøde dupper til?

I Go’morgen Danmark for nylig havde jeg nogle små rosenquartz-dupper med som flere har spurgt om. Midt mellem Gua Sha’er og ansigtsruller nåede vi ikke at tale så meget om dem. Jeg har købt dem i USA, og allermest ligner de små håndtags-knopper til et køkkenskab, bare i rosenquartz. De kaldes rosebuds.

Det er en ny metode indenfor den del af skønhedsverdenen, der handler om Gua Sha’er og ruller, og de er beregnet til øjenområdet, hvor de køler, mindsker hævelser og mørke rande. Du starter i den inderste øjenkrog og holder dem mod huden et par sekunder, hvorefter du rykker en smule længere ud, holder et par sekunder og fortsætter til du er nået hele vejen rundt om øjet.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker, når der kommer noget nyt, men det skal ikke være nyt for blot at være nyt. Det er de heller ikke. Så vi kigger på, om det er noget, vi skal inkludere på vores hylder.

Men ind til da kan du bruge din rosenquartz-rulle til formålet. I stedet for at rulle med den som du plejer, holder du den blot stille mod huden under øjet et par sekunder akkurat som du ville gøre det med de små dupper.

I min (skønheds)optik handler det om at gøre tingene så lette og enkle som muligt. For så får man det gjort. Bliver tingene for besværlige, for omstændige eller skal man have for meget frem fra skuffer og skabe, så bliver det sjældent til det store. Det er også derfor mine håndlavede ansigtsruller kun har én rulle, for du behøver vitterlig ikke to og slipper for at sidde og vende og dreje undervejs, men i stedet kan nyde processen og slå hovedet fra et øjeblik. Og det er derfor, jeg altid anbefaler, at du har din Gua Sha og din ansigtsrulle liggende fremme. Mine ligger på sofabordet. For så får du det brugt. Gør det, når du alligevel ser nyheder eller Netflix eller når du tager dig en pause.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...