I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Rens huden og stil dig foran et spejl med godt lys

Måske kunne du allerede genkende i indlægget i går, om din hud mangler fugt eller fedt (hvis du altså føler, at den overhovedet mangler noget, men de gør de fleste lige nu i disse vintermåneder, der kan bringe selv den bedste i ubalance). Hvis ikke lovede jeg en lille test, der kan hjælpe dig, og den kommer fluks her.

Rens huden og stil dig foran et spejl med godt lys. Lav et fast tryk på din kind med én finger, så huden danner en lille fordybning. Hvis der danner sig linjer og en tør overflade, er din hud dehydreret og mangler fugt. Mangler din hud derimod fedt, vil huden føles tør – i nogle tilfælde sågar nærmest ru – når du kører en fingerspids henover den.

Følg blot rådene fra indlægget i går, hvis du oplever, at din hud er tør af den ene eller anden årsag og husk endelig også de indre råd.

Og nu du er ved de små tests, så kan du prøve at teste hvor godt din hud bouncer tilbage, altså hvor god balance og tilstand din hud er i. Det gør du ved forsigtigt at klemme lidt af din kind mellem to fingre og slippe. Hvis huden hurtigt vender tilbage til normal, er den i balance, mens den, hvis det tager længere tid, mangler elasticitet og gymnastik.

Det er her ansigtsrullen kommer ind. Du kan rent faktisk rulle dig til en bedre elasticitet og bounce, og relativt hurtigt endda. Det kræver 10-15 minutter af din tid og kan lyde uoverskueligt i en hektisk hverdag, men jeg lover dig, at det lynhurtigt bliver en virkelig dejlig vane, du ikke vil undvære. Min ansigtsrulle ligger på sofabordet derhjemme og jeg griber fat i den, når jeg alligevel sidder og ser nyheder, hører musik eller andet.

Udover at tone hud og muskler sætter det også gang i collagenproduktionen, og det vil du gerne have. Kombinér gerne med en skefuld af denne dagligt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...