I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kys til dig (fra Marilyn og fra mig)

Valentines Day nærmer sig, og om den kan man mene, hvad man vil. Men når alt kommer til alt, så gør det vel ikke noget, at vi har en dag, hvor vi fokuserer lidt ekstra på kærlighed.

Jeg kan afsløre, at min Valentines Day hverken er fyldt med chokolade i knitrende papir eller røde roser i hobetal, for min kæreste er altid på skiferie, når vi når den 14. februar, og han har taget vores søn med, så jeg er alene hjemme. Men det giver mig tid til et andet kærlighedsfokus og måske det allervigtigste af slagsen. Nemlig den til én selv. Det kan let lyde som en kliché, men for pokker hvor møder jeg mange, kvinder især, der sætter sig selv til sidst.

Jeg har sagt det så mange gange før, og skrevet det mindst lige så mange gange. Når man tager sig kærligt af sig selv, har man overskud til at tage sig kærligt af andre. Det behøver ikke at være pakket ind i cellofan og sløjfer, men kan lige så vel være en tur på café helt alene, hvor du har tid til at nyde kaffen og bare glo ud i luften. Det kan være en ansigtsmaske og benene oppe en halv time i sofaen, eller det kan være at tage en rød læbestift på og smile til sig selv i spejlet.

Jeg vil gerne være med til at sætte fokus på netop denne slags kærlighed til dette års Valentine. Den hvor det ikke handler om, hvorvidt du kan poste blomster og middage på Instagram, men hvor du kigger i spejlet og er glad for det, du ser. Og sender dig selv et kys.

Den slags tager jeg ret bogstaveligt, og derfor har jeg lokket et lille parti franske læbestifter ud af Lancôme i den smukkeste hindbærrøde tone som du får med som gave hos os i dag og i morgen, både i pavillonen og online (læbestiften har en værdi på 265 kr. og fås med ved køb fra 350 kr., så længe lager haves). Måske har du aldrig prøvet rød læbestift, men altid drømt om det, eller du elsker rød læbestift og trænger til lidt fornyelse. I så fald er denne forårets fineste røde farve med et lille twist af hindbær.

Så havde du alligevel overvejet om en ny ansigtsmaske ikke var en god idé (er en ansigtsmaske ikke altid en god idé), om Valentine skal fejres iført ny duft (min egen favorit), om dine læber ikke fortjener den gyldne havtornlæbemaske som alle taler om (du vil elske den og den er perfekt under din  læbestift), eller om du ikke en gang for alle skulle få investeret i den Vintner’s Daughter som du har drømt om så længe (Valentine-glød på flaske), så er det måske dit clue.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  14. februar 2019 kl. 07:26

  ???Tusind tak for den fine overraskelse læbestiften?, der fulgte med min nye jaderulle.???

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   14. februar 2019 kl. 10:13

   Kære Anette,

   Mange tak for din hilsen og hvor dejligt at høre at den faldt i smag;)

   Rigtig god rulle- og læbestiftfornøjelse.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...