I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tak til Eurowoman

… for virkelig fin omtale af Monastery. Akkurat som os er de faldet for det fine mærke, der dufter fuldstændig som gik du en tur i en klosterhave med urter og særlige blomster. Endelig, skriver Eurowoman, for ligesom os har de ventet tålmodigt på, at Monastery kom til Danmark. I udlandet har det nemlig været hypet længe.

Like bringing a spa to your bathroom, skriver Vogue, der også har givet Monasterys stjerneprodukt Attar en prestigefuld pris. Alt ved Monastery emmer af finesse, grundighed og luksus, og resultaterne ses tydeligt på huden. Døjer du med ubalancer her i overgangen til vinter, kan serien være dét, du har brug for.

Vil du lave din egen lille Monastery-spa, så kommer opskriften her:

Start med Rose Cleaning Oil, der kombinerer den mest velduftende rose med nærende hasselnøddeolie, der tilsammen renser, blødgører og giver huden fylde samtidig med at den reducerer fine linjer og giver masser af fugt. Derfor er det også absolut fordelagtigt at bruge blot få minutter på at massere den ind i huden inden du fjerner med en blød muslinklud opvredet i lunkent vand.

Følg op med Gold Botanical Oil Serum, blot et par dråber rækker langt, og brug den også gerne både på hals og dekolleté, og omkring øjnene. Monastery kalder den selv for ‘the ultimate healer’ med antioxidanter fra hindbærfrøolie, beskyttelse fra jasminolie og sandalwood nut oil, som er en sjælden olie fra nødderne på det australske sandeltræ, der virker ekstremt beroligende på irritation og rødme.

Slut af et generøst lag af Attar Floral Repair, der er skabt af de beroligende rosenblade, der regenerer huden og reparerer UV-skade. Og ja, det er den, Vogue har tildelt prisen ‘Best Moisturizer 2023’.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...