I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sunday Treat til dine vipper

Hvis du ikke allerede har haft vipperne i Westman Ateliers nye supermascara, der landede på hylderne sidste vinter, så er chancen her nu. Vi forærer dig nemlig en mini-mascara med alle søndagskøb over 500 kr. i dag.

Created to make each lash the best version of itself.

Sådan beskrev Gucci Westman selv sin nye Eye Want You Mascara, da hun introducerede den for os i sine altid uforlignelige omgivelser med pink pæoner i baggrunden. Og hendes begejstring smittede så meget, at mascaraen nu sidder på alles vipper hos os også.

Ønsker du dig en naturlig, vegansk mascara som giver dig lange, definerede og voluminøse vipper, kan vi varmt anbefale, at den også sidder på dine.

Dét med hver vippe er i øvrigt vigtigt; når alle vipper fremhæves, farves og løftes, skaber det nemlig det evigt chikke og smukke look med vipper som ser lette og luftige ud. Og det kan om noget løfte hele dit ansigt.

Leder du efter den bedste mascara til dine vipper, så kan du prøve den frit og kvit i dag, hvis du alligevel skal lægge en ordre på dine favoritprodukter her<<

 

*Mini-mascaraen bliver automatisk og synligt lagt i din kurv, når du køber for over 500 kr. Det gør den i dag og så længe lager haves (har du allerede produkter i kurven fra tidligere, skal du refreshe din kurv).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...