I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den er faktisk ret fabulous

Faste kunder gennem mange år vil genkende denne fine neglelak fra Kure Bazaar, som lander på vores hylder med jævne mellemrum. Det gør den, når vi får en ubændig trang til pink.

For midt i alt det røde, som vi også elsker, og alle de smukke neutrale, der er en kæmpetrend, så fik vi pludselig et gevaldigt behov for at hot pink.

Think pink, sagde modelegenden Diana Vreeland altid, og det er vist tid igen. For da vi først fik øjnene op for pink igen, så dukker det pludselig op mange steder. I blomsterbeddene rundt omkring de steder, hvor naturen allerede har taget forskud på foråret. I kollektionerne på seneste internationale modeuger i Paris og Milano. I overdådige blomsterbuketter i interiørmagasinerne. Og på læberne hos Helena Christensen, der har udråbt denne som sin nye ‘fav’ lip balm‘.

Venter du lige så spændt på Westman Ateliers nye læbestifter som os (okay, vi har testet dem et stykke tid, men alligevel), så kan du også glæde dig til en virkelig smuk fuchsiapink i kollektionen. De lander 19. marts.

Og så tilbage til lakfavoritten.

Fabulous hedder den, og den er faktisk ret, ja … fabulous. Især hvis du bruger den til en grå sweatshirt og et par jeans.

Den passer i øvrigt også perfekt med denne<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...