I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sunday Treat (læs med hvis du er Amly-fan og gerne vil have lidt ekstra med i posen)

Måske har du allerede booket sommerferie i udlandet. Måske foretrækker du at tage endnu en sommer herhjemme. Måske skal du på ø-hop, på storbyferie, på weekend eller i sommerhus.

Uanset hvad skal du selvfølgelig ikke gå glip af dine yndlingsprodukter.

Men de kan være tunge at slæbe med rundt, især hvis du – som jeg – aldrig viger fra krukken med Deep Cleansing Balm eller flasken med Radiance Boost. Den nye Floral Water Eye Creme er jeg også stærkt forfalden til, så den skal også have plads i kufferten. Åh, og den nye bodyoil, der trænger ind i huden med blot et enkelt strøg, så du ikke skal stå dér i sommervarmen og rode med olier (og travelsizen er to die for, jeg siger det bare).

Så dette er blot en høflig servicemeddelelse om at holde dig til lige nu og her, hvis du alligevel står for at skulle købe nyt. Med dit yndlings-Amly-produkt får du nemlig en travelsize af samme produkt som du let kan tage med dig på ferie.

Vi taler betydelige størrelser på 5-15 ml og med høj værdi på flere hundrede kroner.

Det er en lille forskudsferiegave fra os.

Bemærk! Den fine travelsize bliver automatisk lagt i din indkøbskurv, når du køber det store produkt online. Det gør den sålænge lager haves. Bliver den ikke automatisk lagt i, så du kan se den i kurven, er det fordi den er udsolgt. 

Læs endelig også med lige her, hvor jeg giver en lille guidet tour på Amlys fine biodynamiske eng og i deres produktsortiment. Beware, der er fare for en vis rejsefeber.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...