I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sol, skyer og Sereno (som netop er back in stock)

Uh, I er mange, der har ventet længe og tålmodigt på Kure Bazaars fine lyse blå Sereno. Og nu er den endelig tilbage (sammen med de lige så fine Manicure og Pedicure Kits som er dem, Kure Bazaar bruger på deres egen neglebar i Paris).

Du kan selvfølgelig bruge den lige som den er (det er en absolut hot lakfarve her i sommeren), men savner du et lille meditativt kreaprojekt i din sommerferie, så er den også yderst velegnet til tidens helt store trend for skyer. Jo, du læste rigtigt. Skyer.

På de sociale medier er #cloudmanicure nemlig hotter than hot, altså manicure, der ligner en lyseblå himmel med skyer. Er du til chik nailart, så er det faktisk ret fint og du kan sagtens gøre det selv med den smukke blå Sereno og skyer med den hvide Kimono.

I det hele taget er skyer the thing lige nu hos alt fra Baum & Pferdgarten til Isabel Marant og Louis Vuitton, der har lanceret jakkesæt med skyer til mænd. Vi har også for nyligt skrevet om Cloud Skin som er en langt mere brugbar og naturlig trend end det umiddelbart kan lyde (og nej, der er ikke blå indover – det handler om at skabe et særligt lys på huden akkurat som når solen bryder gennem skyerne. Du kan læse mere om det her)

At ligge og kigge op i himlen på skyer er yderst meditativt og godt for sjælen. Måske du kan huske det fra du var barn, hvor skyerne kunne ligne alle mulige spændende ting. Kun fantasien satte grænser.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...