I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sund hud à la Francaise

Det er modeuge i Paris, så vi iler fluks med et par French Girl Beauty Secrets. Og endda af de lette og hurtige af slagsen. Franske kvinder bruger nemlig ikke længere tid på deres skønhedsrutiner end højst nødvendigt og lader gerne deres produkter gøre hele arbejdet for dem. Her er de to tricks, de bruger for at forvandle træt vinterhud til frisk forårsglød.

 1. Double Cleansing – glem alt om skrappe cleansers (de giver ikke ren hud, de giver tør hud) og vælg i stedet en renseolie, der renser grundigt, men blidt, så huden bliver ren og hudbarrieren samtidig respekteres. Montana Cleansing Oil er proppet med poweringredienser som omega 3-6-9, sød basilikum og hampeolie. Oven i købet behøver du kun den til din dobbeltrens. Massér blot olien ind i ansigtet, dyp fingerspidserne i lidt vand, og massér igen. Så forvandler renseolien sig til en silkeblød emulsion som let kan fjernes med vand eller en muslinklud. Voila, dobbeltrens og masser af glød.
 2. Natcreme – en god, aktiv natcreme er en fast del af den franske husholdning og et skønhedsprodukt, de franske kvinder aldrig går på kompromis med. De franske kvinder lader nemlig deres skønhedsprodukter gøre arbejdet, mens de sover. Når de oven i købet ved, at hudens temperatur stiger om natten og du dermed mister mere fugt, handler det selvfølgelig om at sikre, at huden får både ekstra fugt og regenererende næring. Denne energigivende natcreme med C-vitamin og Ashwagandha er favoritter (86% oplever at huden er mere fugtet allerede efter første nat; 82% af dem siger, at deres hud ser synligt yngre ud og 91% siger, at deres hud ser sundere ud).

Et voila!

2 Kommentarer

 • Svar
  Vibeke Bonde
  27. marts 2022 kl. 13:02

  Kære Charlotte
  Fantastiske produkter du har udvalgt. Jeg har allerede fået en omgange produkter hjem, som jeg er meget glad for. Jeg har tit svært ved at finde effektive produkter da jeg har ret sart hud, og samtidig tendens til små betændte knopper. Jeg vil høre dig, om det er muligt at få en prøve på øjencreme fra Amly og på natcreme fra Odacité med i den den ordre jeg lige har lagt, ordre nr. 27753.
  De bedste hilsner
  Vibeke

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   28. marts 2022 kl. 09:38

   Kære Vibeke

   Tak for din søde hilsen. Hvor er det dejligt at høre, at alt falder i så god smag. Og absolut, vi sender altid gerne med, hvis der er noget, du drømmer om at prøve. Der er en lille boks i ordreprocessen, hvor du altid er velkommen til at skrive ønsker, så opfylder vi hjertens gerne, hvis det er noget, vi har.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...