I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … hvis du alligevel skal købe Westman Atelier, så læs med her

Westman Atelier er i forårshumør. Eller gavehumør, skulle vi måske sige. Så spids endelig øjne og ører, hvis du alligevel står for at skulle købe ny makeup, eller længe har været fristet af Gucci Westmans kult-makeupprodukter – der er både det ene og det andet at hente lige nu.

For når du køber Westman Atelier-produkter for 1.300 kr. eller mere, forærer Westman Atelier dig den særlige Clean Beauty Gift og adgang til en eksklusiv workshop med to af de førende makeupartister fra Gucci Westmans team.

Gaven består af bestseller-øjenskyggen Eye Pods Single i farven Neige som er en af Gucci Westmans egne favoritter som baseskygge eller på hele låget til at lyse øjet op. Hun bruger den også i inderste øjenkrog og i et lille dup midt på øjenlåget for at åbne øjet. Derudover får du en luksus-sample med henholdsvis Lit Highlighter, Baby Cheeks i farven Petal og Face Trace i farven Biscuit, så du kan prøve disse bestsellers på egen hud (de er også gode at have med i tasken til touch-up) og en sample på Vital Skin Foundation, så du kan prøve både konsistens og farvetoner.

Det er altsammen pakket fint i Westman Ateliers makeup-pouch.

Samtidig får du eksklusiv adgang til Westman Ateliers Online Workshop den 22. marts klokken 19.00-20.00 med to af de førende makeupartister fra Gucci Westmans team, der byder ind med masser af tips og tricks til både din makeup og hvorfor Clean Beauty er så vigtigt for din hud.

Det foregår på engelsk og på Zoom, og der er tips til hvilke pensler du egentlig har brug for (du behøver nemlig kun få, men rigtige), til køleskabsmagneter (jo, den er god nok) og hvorfor en highlighter er ‘worth a thousand of everything else’.

Don’t miss.

Det gælder selvfølgelig både online og i skønhedspavillonen (online bliver gaven automatisk tilføjet din kurv, så længe lager haves, og vi sender dig link til eventen i god tid pr. mail efterfølgende).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...