I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Står du på venteliste til Kobakos eftertragtede børster?

Lad os bare sige det sådan. I har også forstået hypen omkring Kobakos hårbørster og ryddet vores (og distributørens) lager hele to gange nu. Alligevel havde vi ikke nok til alle jer, der gerne ville have håret i den, så Kobako måtte skrive rundt til alle deres forhandlere i Paris og omegn og bede om dem, de havde ekstra på lager, så de kunne blive sendt afsted til os. Jo, vi gør vitterlig alt, vi kan, når noget er udsolgt.

Børsten er lavet med patenterede ‘pins’, The Protection Pin, der reducerer friktion, når du børster dit hår. Selv det fineste, frizzede eller flyvske hår bliver derfor ikke statisk elektrisk med børsten.

Samtidig fungerer den som en udsøgt detangler, og netop dét har rigtig mange af jer efterspurgt.

Ved første øjekast forstod vi ikke helt hypen i Paris omkring disse hårbørster. Det var lige indtil vi fik fingre i dem. Eller håret, nærmere betegnet.

For er du først begyndt at børste hår og hovedbund med dem, så kan du ikke stoppe igen. Det lyder skørt, men prøv selv. Det er den bedste børsteoplevelse, ikke kun for dit hår, men også for din hovedbund.

Du kan vælge mellem Hard Brush og Soft Brush, hvor de patenterede pins er placeret ude i siderne med blødere pins inde i midten.

At designet og æskerne er mignon, som de siger i Paris, gør dem absolut heller ikke mindre tiltrækkende.

Må vi anbefale at bestille dem nu, mens vi har dem hjemme? Du vil ikke fortryde det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...