I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Spids ører hvis du har forelsket dig i Westman Ateliers Eye Pods

For nylig lavede jeg et indlæg om at øjenskyggen om noget er tilbage igen efter et par år i skyggen af læbestifter, blushes og deslige. Og det må man sige, at de er. Hos os kan vi tydeligt mærke det; vi sprøjter de fine Eye Pods-øjenskygger fra Westman Atelier ud både online og i pavillonen.

De er også noget nær uimodståelige. Har du først haft fingre i de små magnetiske pods, er det virkelig svært at lægge dem fra sig igen. Farverne er virkelig smukke og kan bruges af alle. Og formlerne er helt særlige – hverken creme eller pudder, men en fin hybrid af de to, der sikrer, at de er superlette at arbejde med (med fingrene eller med pensel) og aldrig drysser. Lumious kalder Gucci Westman dem selv. Og er du ikke den store øjenskyggekunstner (eller som os blot gerne vil have et hurtigt og smukt resultat), vil du elske disse skygger.

Normalt kommer Eye Pods i et sæt med tre skygger, som kan klikkes sammen magnetisk. Men her op til jul har vi været så heldige at få et parti af Eye Pod Singles, i to af vores yndlingsnuancer.

Så har du forelsket dig i de fine skygger, men gerne vil have en enkelt eller ikke er kommet i gang, er det nu du skal slå til.

De er limited edition og de kommer op på mandag. Du kan se dem her (og allerede skrive dig op på ventelisten nu).

Psst … fik jeg sagt, at de små fine æsker kan genbruges til smykker eller som pilleæske til dine vitaminer, når de er tomme? Det gør vi.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...