I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

(Some) good things come to an end

Vi fik det at vide slut sidste år. At Mizon ikke påtænker at fortsætte deres aktiviteter i Skandinavien for nu, og derfor købte vi stort ind af sheetmasks, næsemasker og ja, den gode, gode mascara, så vi var sikre på at have nok til alles julegaver og nytårsforberedelser. Det havde vi heldigvis, men nu er vi ved at være i bund.

Så … dette er en venlig servicemeddelelse til alle jer, der elsker Green Tea-fugtmasken, den beroligende Lavender Mask og den antioxidante og opfriskende Pomegranate Mask. Det er en rigtig god idé at slå til nu og sikre dig et lille lager inden de er helt udsolgt. Det samme gælder den virkelig gode pore-maske til næsen, som rigtig mange af jer køber både til jer selv og til jeres teenagere og mænd.

Køb et læs nu, så du har. Vi får den ikke igen som det ser ud nu.

Collagen-sheetmasken og – oh ak og ve – Collagen-mascaraen er udsolgt nu desværre. Der var næsten ikke flere tilbage efter jul, så de sidste forsvandt stille og roligt her i januar.

Men fortvivl ikke.

Vi har selvfølgelig noget i ærmet. For nylig satte vi Kjær Weis nye Im-Possible Mascara på hylderne og den har netop vundet en prestigefuld ELLE International Beauty Award og meget snart kan vi sætte den fine Ruhaku Sheet Mask på hylderne, som 400 af jer allerede har prøvet i jeres adventsboks og spurgt efter. Den er fantastisk, i en helt anden sheetmask-liga og vi glæder os til at fortælle meget mere.

Så det kan godt være at (some) good things come to an end. Men så er der heldigvis plads til nyt.

Du sikrer dig din ration lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...