I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er det nu, du skal slå til (don’t miss)

Dette er blot en servicemeddelelse. For det er her til aften fra klokken 18.00-21.00, at du kan få hjælp til at finde den helt rigtige foundationfarve til din hud. Online endda.

Det ville være ærgerligt at misse.

Westman-teamet er nemlig verdensmestre i såkaldt #shadematching online og i dag onsdag fra klokken 18.00-21.00 sidder Gucci Westmans personlige ekspertteam klar på tasterne til at hjælpe lige præcis jer med at finde den helt rigtige foundation.

Jeg kan kun varmt anbefale dig at benytte dig af muligheden og du er selvfølgelig også velkommen til at bede dem om tips til andre Westman Atelier-produkter. Måske du drømmer om at finde en ny blush her i vinterkulden, eller noget til læberne, der får dig til at se mere frisk og glødende ud. Eller få at vide, hvad en highlighter kan gøre for netop dig.

Så er det blot at spørge.

Det foregår på Instagram og det er superlet.

Sådan gør du

  1. Send et foto af dit ansigt/din hud uden makeup i naturligt dagslys i en besked på Instagram til @westmanateliershadematch
  2. Skriv også meget gerne navn/mærke samt farve på din nuværende foundation til at matche op mod, hvis du har sådan én
  3. Notér gerne I LOVE BEAUTY

Så vender Westman Ateliers eksperter tilbage med deres anbefaling i en personlig besked til dig.

Voila! Det er dét.

Psst … nåede du det ikke at deltage i Shadematching-eventen med Westman Ateliers team? Så fortvivl ikke. Vi er skolet af dem (og virkelig dygtige til ramme plet, hvis vi selv skal sige det), så send endelig blot ovenstående til os til hello@ilovebeauty.dk og så matcher vi fluks.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...