I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Måske vi skulle gøre det samme

Den 1. februar starter det kinesiske nytår og vi går ind i Tigerens år. Tigeren er associeret med kendetegn som store følelser, ære, uafhængighed, eventyrlyst og trangen til at udfordre livet. I Kina fejres det kinesiske nytår over mange dage, men allerede nu, her op til en uge før, begynder de traditionelle kinesiske månenytårsaktiviter med at rense husene for negative energier – og for det gamle år.

Her i Danmark går vi også ind i en ny tid fra 1. februar. En tid uden de mange restriktioner, vi har været underlagt de seneste år. Måske du også har lyst til at rense det gamle ud hjemme hos dig og gøre plads til det nye?

Her er vores 3 favoritter til netop dét:

  1. Palo Santo er det særlige, og yderst velduftende, hellige træ, der i årtusinder har været brugt til at fjerne stress og negative energier. Mange bruger det også ifm. meditation og yoga. Du tænder blot træet i 30 sekunder, puster ud og lader den milde træduft sprede sin gode energi
  2. Purify Essential Oil Blend har vi altid på os. Både til at snuse til, når vi har været ude blandt mange, fordi olierne renser næsen, men lige så vel er den uundværlig i alt fra din bodyoil og dit vasketøj til rengøring, badeolie, diffusers og krystaller.
  3. Digital Detox Mist klarer ikke kun rummet omkring dig. Den fine mist med pink himalayasalt og tidens så eftertragtede marinealge klarer også din hud og mindsker virkningen fra det blå lys fra dine skærme. Hav den altid stående på dit skrivebord (og natbordet, hvis du har hang til skærme inden sengetid)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...