I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Skal vi ikke bare kaste os ud i det?

Nytår er altid en lidt ambivalent fornøjelse. I al fald hos mig. På den ene side glæder jeg mig til et nyt år med alt, hvad det bringer af blanke sider og muligheder for at se tingene i et nyt lys. På den anden side er det altid en smule vemodigt, når man står der på kanten. Så jeg har foræret mig selv en lille pause fra arbejdet (velfortjent, hvis jeg selv skal sige det) den seneste uges tid, så jeg har haft tid og ro til at tænke lidt over, hvad der skal med ind i det nye år – hvad der skal mere af og ikke mindst hvad der skal mindre af. Jeg får også altid en nærmest ur-lyst til at rydde op i gemmer, skuffer og skabe, og til at sætte ny inspiration på min væg. Nogle af disse ting glæder jeg mig gevaldigt til at dele med jer de næste dage, og du kan forvente dig lidt af hvert fra bananer, love og krystaller til den farve, du skal iklæde dig selv og måske især dine skønhedsprodukter i, hvis det står til eksperterne. Det bliver ikke kedeligt, det lover jeg – og jeg vil også gerne garantere, at det bliver (skønheds)lærerigt. Til gengæld bliver det helt og holdent uden løftede pegefingre. En rigtig god 1. januar til jer alle og husk det nu: Drik masser af vand. Det er jeg selv alt for god til at glemme. Så jeg har sat en app til at huske det for mig. Den hedder Water Alert og giver lyd fra sig hver gang, jeg skal huske at drikke et glas vand (hvis jeg gør det blot hver anden gang, den bipper af mig, så er jeg godt på vej). I dag har jeg gjort det let for mig selv med en stor kande vand med masser af isterninger, agurke- og citronskiver i, som jeg blot skal række ud efter. Jeg behøver ikke engang at rejse mig.

6 Kommentarer

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  1. januar 2018 kl. 14:58

  Kære Charlotte.
  Rigtig godt nytår, tak for alle dine dejlige indslag i det forgangne år. Altid er du fyldt med positiv inspirerende og interessante fakts og fifs.
  Jeg håber jeg i 2018 får mulighed til at gå en tur i Kongens Have, og naturligvis kikke forbi din smukke Skønheds Pavillion.
  Alt det bedste og mange smil til dig og din klan i 2018.
  Vibe

 • Svar
  Bente M.
  2. januar 2018 kl. 11:10

  Kære Charlotte.
  Også et rigtig godt nytår fra mig. Jeg kan godt genkende dine tanker omkring nytår, incl. lyst til oprydning! Regner med, at jeg i det nye år får mulighed for et besøg i København og vil helt bestemt komme forbi Kongens Have og din pavillon. Glæder mig til fortsat at følge dig i 2018, det lyder, som om du har spændende ting på programmet.
  Mange hilsener, Bente

 • Svar
  Mette
  2. januar 2018 kl. 14:53

  Kære Charlotte,
  Jeg ønsker dig et rigtig fint nytår. Jeg er så ked af, at jeg ikke nåede at besøge dig i din søde pavillon på mit Danmarksvisit til jul. Det må så helt klart være på programmet, når foråret kalder mig til landet igen.
  Som dig har jeg også skruet op for vandforsyningen. Min favorit er vand med appelsinskal fra økologiske appelsiner. Det smager skønt og frisk, og jeg får snildt drukket en kande på ingen tid.
  Mange pariser-hilsner
  Mette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2018 kl. 15:05

  Kære Vibe,

  Mange tak for dine altid søde hilsner, og rigtig godt nytår til dig. Jeg håber, der er dejligt vejr i det italienske. Kig endelig forbi næste gang, du er på københavnske kanter – der er ikke meget, der måler sig med Kongens Have, når den står i fuldt flor;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. januar 2018 kl. 15:07

  Kære Bente,

  Ja, det tager helt overhånd med oprydningen herhjemme. Jeg har fået hevet ned fra hylder og ud af skabe. Men det giver sådan en god plads, også mentalt;)

  Rigtig godt nytår til dig og dine, og du skal være mere end velkommen i Kongens Have, når du kommer på disse kanter.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. januar 2018 kl. 10:24

  Kære Mette,

  Rigtig godt nytår til dig. Ja, kom forbi en anden god gang. Og tak for vandinspiration. Jeg smider fluks lidt appelsin i min kande her til formiddag og ser, om jeg ikke kan få klemt lidt ekstra ned;)

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...