I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Om at holde tungen lige i munden, og om de tre ting, du med fordel kan have i baghånden i julen

Uh, det er lige med at holde tungen lige i munden, når man både kører pavillon, julekalender og blog. At lave lågerne i julekalenderen svarer jo lidt til at lave 24 indlæg her på bloggen (og nej, jeg lærer aldrig at lave dem allesammen klar på én gang, så det bliver for mig meget som at skrive på skønhedsbloggen) og så kan bloggen her godt blive lidt overset i farten. Så denne hilsen er blot for at sige, at der stadig er rigtig gode vinderchancer i julekalenderen, så hold dig endelig til (ikke mindst lørdag og søndag) og at du stadig kan nå de sidste julegaver i pavillonen. Vi har åbent i morgen fredag fra 11-18, og det er sidste dag inden jul, ja faktisk inden det nye år, for jeg snupper mig en velfortjent juleferie og er tilbage i fuldt flor fredag den 5. januar (og lørdag den 6. januar har vi også lørdagsåbent). Vi har døgnåbent i webshoppen i hele perioden, helligdagene undtaget, så du kan selvfølgelig sagtens få fingre i dine yndlingsprodukter, skulle du løbe tør undervejs. Herinde kommer jeg også til at byde ind i ny og næ over jul og nytår, så klik dig endelig ind. Og husk allerede nu at fylde skabene op med Light Tea, der er den bedste te til fordøjelsen, når man får spist lidt mere – og måske lidt anderledes – mad i juledagene (find den her) – og af Sport Elixir, der ikke kun fylder depoterne op efter sportsudøvelse, men også når du bare er træt og udmattet efter en hektisk december (eller en hektisk juleaften, hvem ved), eller hvis du, som mange, har været ramt af tidens influenza (find den her). Nå ja, og så er denne neglelak den helt rigtige at gå ind i det nye år med. Navnet siger det hele.

Vi sender din ordre afsted fredag, hvis du bestiller inden klokken 16.00. Hvis du bestiller uden omdeling (altså til nærmeste pakkeboks eller postuddeling), lover PostNord at du har den lørdag.

Du kunne også være interesseret i...

6 Kommentarer

 • Svar
  Eva B
  22. december 2017 kl. 10:29

  Charlotte hvor mange lægger egentlig et lod i julekalenderen hver dag? Nu på 4.år vil det ikke rigtig lykkes – nu kan man jo heller ikke kalkulere m et afkast i et lotteri 😊 men alligevel, hvis der er et par tusind lodder hver dag er det jo meget forståeligt?
  God jul til dig og dine 🎄
  Mvh Eva

 • Svar
  Mie F
  22. december 2017 kl. 12:42

  Så flot en julekalender. Jeg har ikke fået den daglige mail et par gange og dermed heller ikke set om jeg skulle være en heldig vinder. Får vi en henvendelse hvis vi vinder men ikke har reageret og sendt vores adresse? God jul til dig og familien. Mvh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. december 2017 kl. 12:54

  Kære Eva,

  Tak for din hilsen, og det var da irriterende, at det ikke er blevet dig endnu;)

  Der er ganske rigtigt flere tusinder, der lægger et lod i julekalenderen dagligt, så det er desværre ikke alle, der kan vinde (det kan godt betale sig at dele julekalenderen, da man så får flere lodder i puljen). Og vi trækker 5 heldige vindere under hver låge så det er 120 vinderchancer i løbet af december.

  Held & lykke bag de sidste låger.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. december 2017 kl. 13:58

  Kære Mie,

  Tak for din hilsen, og dejligt at julekalenderen falder i smag;)

  Og ja, vi sender en lille servicemail til de vindere, vi ikke hører fra, så ingen går glip af deres fine præmier.

  Rigtig glædelig jul til dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  22. december 2017 kl. 15:25

  Kære Charlotte:) jeg modtog den fine læbestift igår og jeg elsker den allerede:) i det hele taget er jeg blevet ualmindelig glad for at modtage pakker fra dig. Det er jeg fordi at det for det første er de lækreste produkter jeg modtage. Og man mærker virkelig at det er produkter som er håndplukket og nøje udvalgt af dig. For produkterne virker og holder hvad de lover. Samtlige af produkterne jeg har bestilt hos dig er ting som jeg ikke slipper igen. Lige fra min Kjær Weis blush som ikke findes smukkere og Child parfumen feks. Og ja læbestiften og jeg kunne blive ved:) og så skal du have stor ros for din måde at pakke tingene ind på. De små fine klistermærker med små citater på og de fine kort du skriver en hilsen på. Det elsker jeg virkelig:) og at du altid sender små prøver med så stor ros til dig Charlotte og rigtig glædelig jul til dig:) jeg bestiller nok lidt nyt her imellem jul og nytår og skal derfor lige høre dig om hvilken læbestift jeg skal vælge, hvis jeg også vil have en som er rød. De er gode fordi de kan duppes på så det ikke bliver for intenst. Du har også snakket om nr 3. Måske den også skal prøves:) mange hilsner fra Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. december 2017 kl. 14:40

  Kære Tanja,

  Rigtig glædelig jul til dig og mange tak for din virkelig søde kommentar. Det er jeg så glad for at høre – at de ting, som er vigtige for mig og som jeg går op i når det kommer til både skønhed og den måde, jeg gør tingene på, også bliver modtaget i den ånd. Tak.

  Mht. rød læbestift, så laver Absolution to forskellige. Der er den ‘normale’ læbestift med mæthed og struktur ligesom du kender det fra #11 – den hedder #08 eller Theatre Red og er en virkelig flot fuldrød farve. Og så er der #03 som er en mere glosset version og en lidt mere ‘let’ rød på læberne. Sidstnævnte forpligter lidt mindre, hvis du ikke er vant til rød læbestift;) Den er i øvrigt virkelig smuk til Kure Bazaar-lakken, der hedder Love eller den, der hedder Or Rose. Meget fint nytårslook.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar