I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skal du have ét nytårsforsæt, så lad det være dette

Vintner’s Daughter. Så let kan det siges, og så let er det rent faktisk at få en smuk hud og glød. Du kan smide langt de fleste af dine andre plejeprodukter på porten og skabe en helt enkel og virkningsfuld rutine med denne. Det kan lyde som marketingsnak – det er det ikke.

For Vintner’s Daughter er ikke ‘beauty as usual’ som er mottoet for deres fine 10 års-jubilæumskampagne. Det er nemlig præcis 10 år siden, at skønhedsbiblen Into the Gloss udråbte Active Botanical Serum som ‘the face oil to end all face oils’.

Det skulle vise sig at holde stik for den dag i dag er Vintner’s Daughters kultolie stadig den mest prisbelønnede og solgte blandt alle ansigtsolier. Det er en stor bedrift i en stadig nylancerende skønhedsverden, der sætter en ære i at sprøjte nyheder ud, men vidner heldigvis stærkt om, at umage, kvalitet og bæredygtighed vinder.

Og har du først prøvet Active Botanical Serum, er der ingen vej tilbage. Selv er jeg på mit 8. år med den.

I anledning af 10-årsjubilæet har vi helt eksklusivt fået lov at få et begrænset parti af 50 ml jubilæumsflasken på hylderne som den eneste retailer i verden. Den er smukt udsmykket af kunstneren MarSha Yi Robinson, der er en ven af Vintner’s Daughter-huset.

Der er 1 tilbage. Skal den være din?

Så find den lige her<<

Og skulle du have lyst til at fejre nytåret med en magnumstørrelse på din Vintner’s Daughter, så har vi 3 tilbage af denne yderst eksklusive 100 ml version og vi lover, at du ikke gå ned på Vintner’s Daughter i 2024.

Rigtig godt og strålende nytår til alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...