I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Autumn killed the Summer with the softest kiss

Sommeren er dejlig. Men spørger du mig, er der intet, der slår efteråret som det er lige nu. Alt er blødt.

Luften. Solens stråler. Lyset, især om aftenen. Brombær-saften, hvis farve jeg har lyst til at duppe på både læber og negle. Bronzepudderet, vi børster på kinderne, for at forlænge gløden så længe som muligt. Og den cashmeretrøje, der nu har fast plads i tasken til køligere timer.

Selv den ro, der har afløst sommerens mere hektiske energi, er blød.

Bløde er også fignerne, der er modne nu og helt perfekte til figenmadder (find min yndlingsopskrift her) og æblerne, der hænger tungt fra træerne.

Var verden en smule mere stabil, havde jeg taget det første fly til London, toget til East Sussex og indlogeret mig i en cirkusvogn på Amly Botanicals biodynamiske farm midt i deres eventyrlige æbleplantage. Det er herfra, de henter æblerne til deres berømte fermenterede æblecider, som de både serverer og drikker (en skefuld om dagen, ved du nok) og fylder i deres skønhedsprodukter (jo, fermenteret hudpleje er med rette i tiden).

I stedet drømmer jeg mig en tur derover, når jeg dupper deres fermenterede essencer på huden morgen og aften. De er bløde som alt det andet, næsten som at være der selv og perfekte til overgangen lige nu (og hey, hvem vil ikke svøbe huden i Meadow Dew og Nocturnal Nectar?).

Svøb dig også i vores septemberfavoritter her. Det gør vi.

Det gør overgangen så meget finere. Og blødere.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...