I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sig det med lakker

Det startede med en virkelig fin lille kampagne i Paris som Kure Bazaar havde lavet med det prominente stormagasin Le Bon Marché, hvor de har deres berømte neglebar. Her kunne pariserinderne få personlige initialer på deres yndlingslakker i en særlig periode, og det så både fint ud og gav god mening.

For i Paris er der to ting, man aldrig deler. Tandbørster og neglelak.

Jeg var også så heldig at få yndlingslakker med mine initialer på. Jeg fik sågar en æske med plads til elleve lakker, så hele mit navn kunne være dér og endda med en stjerne i hver ende.

Helt så stor er æsken med Valentine-lakker ikke. Til gengæld er den mignon som franskmændene ville have sagt – med plads til tre fine yndlingslakker og de ønskede initialer pakket i en fin Kure Bazaar-æske som den du får i Paris. Der er forskellige kombinationer som alle har noget med kærlighed at gøre, og det kan vi vist alle have brug for lige nu. Valentine eller ej.

Lige nu sender rigtig mange af jer små gaver og hilsner til hinanden. Det ved vi, for vi pakker dem fint ind og lægger kort ved. Måske mangler du en (Valentine)gave til dig selv, måske til en veninde, din søster eller en savnet kollega. Du kan selvfølgelig også bare hinte linket til én du håber at få en lille hilsen fra. Det kommer her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...