I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du rejseabstinenser? Tag med her

Måske kender du allerede Lebon som det økologiske tandpastamærke, der ophøjer dine tandbørstninger til lidt af en drømmerejse og dit smil til et funklende ét af slagsen. De fine smage, der er udviklet af et historisk duftfirma i Grasse i Sydfrankrig, hvor også Chanel og Dior finder ingredienser til deres parfumer, leder tankerne hen på eksotiske steder, blødt vand og aromatiske dufte.

Faktisk kan du blot lukke øjnene om morgenen og lade din favoritsmag tage dig en tur til Sydfrankrig, Troperne eller Marrakech. Min egen absolutte favorit Sweet Extravagance smager af den fineste rose omsluttet af orangeblomst og mynte, og jeg er øjeblikkeligt i Grasse, hvor jeg engang plukkede majroser med Chanel.

Men jeg elsker også bestselleren Le White med Sweet Morroccan Mint og grøn te, og med en naturlig whitening-effekt fra papayaekstrakt, der tager mig til souken i Marrakech og et yogaretreat jeg var på engang. Eller Fearless Freedom der smager af sommersolbær med et strejf af mynte, akkurat som på en varm sommerdag ved Middelhavet.

Med den fine Tasting Box vi har lavet med Lebon kan du oven i købet komme alle stederne hen på en uge.

Den gør mig glad hver gang jeg børster tænder i dem og er der noget, vi har brug for om morgenen i øjeblikket, så er det glæde og små drømmerejser.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...