I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sidste chance hvis du vil have denne med som gave

Og det vil du gerne, hvis du elsker Lesse (who doesn’t). Vi har nemlig kun meget få tilbage af den fine travelsize af yndlings-SPF’en Every Tone SPF 30 som vi forærer videre til jer, når I shopper Lesse-favoritter for over 1.000 kr.

Så skal du alligevel stocke up på Revitalising Mist (en af mine egne Lesse-favoritter med fast plads i min taske hvor end jeg går), Bioactive Mask (et sommermust, når solcreme, sved og salt skal renses ud af huden. Stil den i køleskabet og din hud bliver lykkelig) eller øjencremen (eminent til sarte øjne eller hvis du vågner med trætte øjne hver morgen), for ikke at tale om Calming Cleanser (til alle, der får rød eller irritereret hud af rens eller hvis du blot vil rense med det mildeste overhovedet) – så betaler det sig at gøre nu, hvor du får den fine SPF-travelsize med i købet.

Den er perfekt i tasken eller til rejser, bliver automatisk og synligt lagt i din kurv, når du køber Lesse for over 1.000 kr.. Det gør den, så længe lager haves, og vi har kun få tilbage, så slå til nu, hvis det er noget for dig.

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...