I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Feet on the Ground

Det var egentlig ikke min favorit af de fire Essential Oil Blends, som Amly lancerede for et par år siden. Jeg foretrak Purify og Hearten. Det var indtil Kerry og Lisa fyldte mit værelse på Hawthbush Farm for nylig med duften af Ground.

Nu har jeg den med mig tasken hver dag.

For udover at have minde mig om et par virkelig fine dage hos Amly i England for nylig (hvor denne blev lanceret), så har den fine essentielle olie en virkelig ‘grounding’ virkning på mig. Bogstaveligt talt.

Ground Essential Oil Blend har den fineste blanding af essentielle olier fra niaouli, enebær og frankincense særligt udvalgt til at berolige nervesystemet, udrense og give ny energi. Den er perfekt til ferien, men også i hverdagene foran skærmen.

Du kan bruge olien i karbadet, på krystaller, dryppe lidt på yogamåtten eller i et vandbad som du vrider din muslinklud op i. Du kan også komme et par dråber i Amlys Cocoon Replenishing Hair & Body Oil, der netop er helt uden duft, så du kan skabe præcis dét, du mest har brug for.

Måske du også kunne bruge lidt grounding? I så fald finder du det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...