I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sidder dine bryn som du drømmer om?

Måske kan du nikke genkendende til en (eller flere) af følgende:

1. At have (skam)plukket dine bryn engang i halvfemserne og opleve, at de aldrig blev det samme igen

2. At føle at brynene bliver kortere (og tyndere) som tiden går

3. At brynprodukter ikke ser naturlige ud uanset hvordan du vender og drejer dem

4. At det er svært at finde den helt rette farve, der får dine bryn til at se naturlige ud, ikke hverken farvede eller ‘done’

5. At have svært ved at finde ud af hvilken bryntone, der matcher, når håret gråner

Lad os fluks hjælpe

Eller rettere, lad fluks Westman Ateliers ekspert-team hjælpe. Vi har nemlig lokket dem til at sidde klar i morgen tirsdag mellem klokken 18.00-21.00 til at ‘browmatche’ og dele ud af alle deres tips til smukke, naturlige bryn.

Og de er vitterlig eksperter i bryn, for er der noget, Gucci Westman går op i, er det smukke bryn. When I don’t have my brows, I feel naked, siger hun og kalder en god brynpen for ‘the one beauty staple she won’t leave home without.

Det gør vi i øvrigt heller ikke.

Går ud uden Bonne Brow, som er Westman Ateliers (virkelig gode!) brynpen som alle får et godt resultat med. De er nemlig så viseligt indrettet, at har du ikke en sikker hånd, når det kommer til bryn, så er der en såkaldt ‘spoolie’ i den anden ende som ved et trylleslag får det til at se smukt ud.

Det kan Westmans personlige team altsammen hjælpe med, og de finder også let den rette farve og form præcis til dig. Det er let, det er på Instagram, og det er selvfølgelig ganske gratis.

Læs hvordan du benytter dig af det lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...