I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg gør alt, hvad Charlotte Torpegaard giver mig besked om

Forleden spottede vi den fineste kommentar på Alt for Damernes skønhedssider. Den kom fra Sidsel Alling, der er kreativ konsulent og bød ind med sine skønhedsritualer (vi kan varmt anbefale at følge hendes smukke univers på Instagram) til magasinet.

På siderne var vi da også så heldige at finde en del fine sager fra vores hylder. Som Mason Pearsons hårbørste, som Sidsel kalder for børsten over dem alle, og David Malletts hårserum, som hun anbefaler vidt og bredt til alle med langt hår. Hun kalder det for guld til håret. ‘Det er dyrt, men jeg er dybt afhængig af det, da det samler mit hår, giver glans og gør det meget nemmere at rede ud’.

Og så bruger hun foundation-stick fra Westman Atelier og topper med cremeblush fra Kjær Weis – og her kom så komplimenten: ‘Jeg fik det anbefalet hos I Love Beauty, og jeg gør alt, hvad Charlotte Torpegaard giver mig besked på, for hun ved alt om skønhed’.

Finere kompliment kan man vist ikke ønske sig.

Og skulle vi så ikke afslutte med Sidsels ord om, hvad hun ville sige, hvis hun kun måtte sige én ting til sine medsøstre … så ville det være at prøve at huske, at alt det smukke, du kan se hos andre, ser de måske i dig. Jeg kan være virkelig hård mod mit eget udseende, samtidig med jeg bliver så begejstret for andres.

Det er mindst lige så vigtigt et skønhedstip at tage med sig videre som anbefalingerne af børster, sticks og hårserum.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...