I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du skal ikke sige at du har det fra os

Jo, vi havde øjne og ører åbne forleden, da Kirsten Kjær Weis spenderede dagen med jer (og os) i den lille skønhedspavillon. Foruden den uundværlige Bright-liner i sidste indlæg (don’t miss, find det her), så er her 5 tips fra Kirsten som vi fluks skrev os bag øret.

  1. Highlighter gør vitterlig en forskel i dit look. Når din hud skinner (de rigtige steder og på den gode måde), ser du automatisk mere ungdommelig ud. Afslut din makeup med at duppe lidt highlighter på kindben, amorbue og under brynene. Kirsten brugte den også på øjenlågene i stedet for øjenskygge. Det giver en virkelig smukt og naturligt look.
  2. Sun Touched (jo, det er den famøse cremeblush) er ikke kun til kinderne. Den er også virkelig fin at duppe på øjenlåg og læber, hvis du skal klare din makeup i et snuptag.
  3. Okay, dette skal du ikke sige, at du har fra os. Men det dér attraktive lidt smudgede øjenlook som pariserinderne er så berømte for – du ved, dét hvor det ligner, at de har sovet med deres makeup på, det får man faktisk ved at sove med lidt eyeliner på om natten (heldigvis er den både økologisk og fyldt med gode olier, når nu det skal være)
  4. Det smukkeste og mest naturlige læbelook får du med denne lipliner, som du fylder læberne ud med (Kirsten lod det være ved det, men vi elsker at komme en smule af Hennés Bare Lip Balm ovenpå). Vil du have lidt mere røde læber (som på billedet), så tegner du i stedet med denne.
  5. Bryn bliver smukkest, ikke med blyanter og farvede geléer, men med denne fine sag, som samtidig fylder dem naturligt ud. Det er et godt gammelt makeupartist-trick, der stadig holder.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...