I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Shadematch Treat (så længe lager haves)

Det er i aften fra klokken 18-21, at du kan kaste dig ind i kampen på Instagram om de personlige tips og råd fra Gucci Westmans ekspertteam. Du kan se, hvordan du gør lige her.

Vi har lokket lidt gaver ud af Westman Atelier, lad os kalde det for en Shadematch Treat.

Gaven er en mini-version af Westman Ateliers populære Eye Love You Mascara, og selv om mascaraen er mini (og i øvrigt helt perfekt til sommerferien eller en forlænget weekend), så er børsten helt som i den store. Børsten er nemlig halvdelen af en mascara, og den brugte Gucci Westman mindst lige så meget tid på, som hun gjorde på formel og ingredienser.

Nylonbørsten gør applikationen nem uden at klumpe, og den får let fat på selv de små vipper. Indeni er den fyldt med plejende, naturlige ingredienser som blandt andet solsikkeolie og bivoks, der virker naturligt volumengivende.

Mascaraens finish er nærmest lidt glossy, hvilket gør den sorte farve endnu dybere.

Vi forærer den som gave ved alle køb af 2 Westman Atelier-produkter, så lyder det som noget for dig, er det blot at shoppe din favoritter her.

Den fine mini-Mascara bliver automatisk og synligt lagt i din kurv, sålænge lager haves (vi har sørget for at få mange, så hvis du ikke klikker så ofte ind i ferien, så kan du stadig være heldig i løbet af ugen – og har du produkter liggende i kurven i forvejen, så sørg for at ‘refreshe’, så mini-mascaraen kommer med).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...