I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få personlig hjælp af Gucci Westmans ekspertteam

Der er efterhånden ikke meget, der kan komme bag på os, når det gælder populariteten af Westman Ateliers produkter. Og dog. For de nye Liquid Super Loaded Illuminators stryger ud som var det .. ja, jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal sammenligne det med.

Er du ikke allerede faldet for dem, kan jeg kun på det varmeste anbefale det. De giver den smukkeste organiske udstråling til din hud og er fyldt med gode ingredienser, der fugter, beroliger og synligt mindsker dine porer.

Men måske du er i tvivl om, hvilken du skal vælge?

Peau de Soleil? Peau de Rosé? Peau de Peche?

Lad fluks Westman Ateliers eksperter hjælpe dig.

De er verdensmestre i den disciplin, vi kalder ‘shadematching’ online, og på tirsdag den 25. juli fra klokken 18-21 sidder de klar på tasterne til eksklusivt at hjælpe vores søde kunder og læsere med at finde den helt rigtige farve (og alt andet, du gerne vil have hjælp til at matche – foundation, highlighter, blush, contour, øjenskygge).

Det foregår på Instagram og det er meget let. Og har været en kæmpesucces de gange, vi har gjort det tidligere.

Sådan gør du:

  1. Send et foto af dit ansigt/din hud uden makeup i naturligt dagslys i en besked på Instagram til @westmanateliershadematch
  2. Skriv hvad du gerne vil have hjælp til
  3. Notér gerne I Love Beauty, så de ved, hvor du kommer fra og kan prioritere dig
  4. Det skal gøres på tirsdag den 25. juli mellem klokken 18-21, hvor de sidder klar live (du er velkommen til at sende billede og info i løbet af dagen, når det passer dig)

Så vender Westman Ateliers eksperter en besked tilbage med deres anbefaling  til lige præcis dig.

Husk at alt foregår på engelsk – det er Gucci Westmans eget team.

Vi sidder også klar på Instagram samtidig, hvis noget er uklart eller du har brug for hjælp undervejs. Følg os lige her<<

Voila!

PS: Husk også at du altid er mere end velkommen til at sende billeder direkte  til os på hotline@ilovebeauty.dk. Vi er skolede af Westman Atelier til at shadematche og hjælper dig ligeså gerne online som i skønhedspavillonen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...