I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Servicemeddelelse (vi har begrænsede åbningstider i pavillonen i januar)

Som I ved er skønhedspavillonen lille (især i disse tider) og for at passe på hinanden har vi begrænsede åbningstider her i januar. Vi holder således åbent tirsdage, onsdage, torsdage og fredage fra 11.00-15.00. Mandag og lørdag holder vi lukket.

Online har vi selvfølgelig og som altid åbent 24/7 og vi sidder klar til at hjælpe og give alle så personlig en oplevelse her, som havde I besøgt os i pavillonen. Mange har allerede benyttet sig af vores onlinevejledning, hvor vi guider om alt fra hudplejerutiner og foundationmatch til udfordringer og ny makeup. Der er også stadig flere, der benytter sig af vores onlinekonsultationer enten per telefon eller på Facetime, hvor vi kan vise dig rundt i pavillonen og give tips, råd og vejledning akkurat som var du der.

Du slipper for mundbind og restriktioner (og for en kø, der tripper udenfor), og kan i stedet læne dig tilbage derhjemme i fred og ro, mens du stiller alle de spørgsmål, du måtte have.

Det er ganske gratis. Send blot en mail til Katrine her for nærmere aftale.

PS: Har du julegaver, der skal byttes og svært ved at nå det i vores begrænsede åbningstider, så skriv endelig til os, så løser vi det fluks.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...