I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det oversete ritual

Det er (heldigvis) ikke kun os – og alle jer – der har opdaget den gode virkning af vores tungerenser. Nyligt har den også fundet vej til skønhedsredaktør på Alt for Damerne, Sine Gerstenbergs favoritter, og det var så fint beskrevet, at vi tillader os at gengive det her:

‘Charlotte Torpegaard har med sit skønhedsunivers I Love Beauty startet sit eget ambitiøse projekt. At samle alle de nichede beautysager, som normalt er forbeholdt en oplyst elite. Og jeg er fan. En af de bedste investeringer, jeg har lavet, er den tungerenser, som Charlotte fik mig hooked på. ‘Ifølge ayurveda er munden en yderst vigtig del af immunforsvaret og bør omfattes med lige så meget hygiejne som vores hud’, siger hun og fortsætter: ‘Rensning af tungen er derfor en vigtig del af det daglige, kropslige renseritual. Med tungerenseren renser du netop din tunge fri for de bakterier, der akkumuleres i løbet af natten’

Har du ikke allerede prøvet A Tongue Cleaner Changed My Life, så er du vitterlig gået glip af noget. Gør det, også selv om du synes, at det lyder skørt og overflødigt. Det er det vitterlig ikke.

PS: Siden omtalen i Alt for Damerne har vi fået den tilhørende Botanical Bouche på hylderne også. Den river I også ned.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...