I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den har sågar fået en fornem pris for det

Best Body Oil 2021. Punktum.

Den fornemme pris fik en af vores absolutte yndlingsolier for nylig i Women’s Health Beauty Award og vi iler med at give beskeden videre. Ikke mindst fordi den kan være relevant for mange i en mørk januar.

Vi taler (selvfølgelig, kunne man forledes til at sige) om Odacités Jasmine Whisper Body Oil. Har du allerede prøvet den, vil du vide, at den vitterlig har en indflydelse på din velbefindende. For mens gode olier fra hamp og jojoba efterlader huden fugtet med den dér fine satinfinish som vi gerne vil have (samtidig med at de trænger hurtigt ind i huden, så du kan hoppe i tøjet), så er det den aromaterapeutiske duft, der tager den til nye højder.

For det er den dyrebare jasminolie, der både efterlader huden virkelig blød og med et touch af jasminduften, som du skal tæt på for at opfange. Et whisper kalder de det selv, og det passer. Olien hvisker mere end den råber, og det er lige præcis sådan vi godt kan lide det hos os.

Det betyder ikke, at du skal underkende duften. Jasmin er nemlig traditionelt kendt og brugt for sin evne til at løfte sjælen og tage dig til dit ‘happy place’. Derfor skal du også tage dig et øjeblik til at indånde duften, når du smører dig med den.

Når man nu ikke kan rejse, er det absolut ikke en dårlig måde at komme til sit happy place, når morgenerne er tunge og mørke i januar.

Du finder den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...