I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Servicemeddelelse til de ramte

Varme er helende. Det ved du helt sikkert allerede. For når vi fryser og er kolde, spænder hele kroppen og stopper det naturlige flow. Det er derfor, vi anbefaler vores Gua Sha så varmt, fordi den skaber flow i kroppen og lader alt flyde frit. Qi hedder det også i kinesisk medicin.

Der er også derfor, vi er så store fans af varmedunken – din bedstemors trick til at skabe varme i kroppen og afspænde musklerne. Varme afspænder og afslapper, og det kan fjerne alt fra ømme skuldre og kolde fødder til mavepine og lændesmerter (og det er altså ikke en hvilken som helst varmedunk – prøv den og du er hooked).

Og sidst, men absolut ikke mindst, er det derfor, vi elsker vores Rose Buds, som ikke kun er eminente iskolde til at mindske alle spor af trætte, hævede øjne – nej, mindst lige så effektiv er den varm til at mindske spændinger. Du dypper den blot i varmt vand, så den opvarmes og så kan du komme dybere i massagen, helt derind hvor det batter.

Tilbage til de ramte. For er du en af de alt for mange i øjeblikket, der er ramt af diverse gener som tilstoppet eller løbende næse, hoste eller hovedpine, så kan du rent faktisk mindske symptomerne med din varme Rose Bud. Der sidder nemlig akupunkturpunkter i nakken og langs kraniekanten, der har direkte relation til disse symptomer, så når du masserer (bliv ved til du får det bedre og så længe det føles fint), så kan du løsne op. Prøv selv, det gør vitterlig en forskel.

Husk også en skefuld af denne booster.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...