I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sculpted, glowing and completely rejuvenated

Det var ordene om Monastery, da de for nylig blev kåret som ‘Best Facial in Northern California’ af Goop. Det er ikke en lille ting, skulle vi hilse at sige, og er du på de kanter, så gør dig selv den tjeneste at booke en behandling. Hvis ikke, så fortvivl ikke – we’ve got you covered.

For du kan nemlig lave din egen Monastery-minispa hjemme.

Sådan gør du:

Start med Rose Cleaning Oil, der kombinerer den mest velduftende rose med nærende hasselnøddeolie, der tilsammen renser, blødgører og giver huden fylde samtidig med at den reducerer fine linjer og giver masser af fugt. Derfor er det også absolut fordelagtigt at bruge blot få minutter på at massere den ind i huden inden du fjerner med en blød muslinklud opvredet i lunkent vand.

Følg op med Gold Botanical Oil Serum, blot et par dråber rækker langt, og brug den også gerne både på hals og dekolleté, og omkring øjnene. Monastery kalder den selv for ‘the ultimate healer’ med antioxidanter fra hindbærfrøolie, beskyttelse fra jasminolie og sandalwood nut oil, som er en sjælden olie fra nødderne på det australske sandeltræ, der virker ekstremt beroligende på irritation og rødme.

Slut af et generøst lag af Attar Floral Repair, der er skabt af de beroligende rosenblade, der regenerer huden og reparerer UV-skade. Og ja, det er den, Vogue har tildelt prisen ‘Best Moisturizer 2023’.

Vogue har også skrevet om Monastery, at det er ‘like bringing a spa to your bathroom’. Voila, det er lige præcis dét, du gør med ovenstående.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...