I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

A Little Stardust

På stor opfordring har vi udvidet vores fine Walden parfume-sortiment med alle de øvrige parfume-roll-ons fra A Gentle Rain og Live the Life til Castles in the Air. De smukke poetiske navne kommer ikke ud af det blå, de stammer fra en ganske særlig og meget anerkendt bog.

I 1845 flyttede filosof og forfatter Henry David Thoreau ind i et hus, han selv havde bygget, på bredden af skovsøen Walden Pond i Concord Massachusetts. Der skrev han sit hovedværk Walden – Livet i skovene som handler om naturen og menneskets forhold til den.

Bogen er en klassiker og er kaldt for verdens bedste selvhjælpsbog. Og selv om den er 200 år gammel og med et sprog derefter, er den mere end noget i tiden med sine lige dele meditation og håndbog i at leve enkelt i harmoni med naturen. Bogen er sågar nyligt opdateret med det fineste nye omslag, der kun gør den endnu mere relevant at gribe fat i og have liggende på natbordet.

Walden-parfumerne er i samme ånd 100% naturlige og håndlavede med kun med de fineste absolutes og essentielle olier, og ligger på alle måder fjernt fra tidens ofte både hurtige og masseproducerede dufte. Vi har indtil nu kun haft See the Moonlight på hylderne (det er og bliver favoritten af Walden-duftene, hvis du spørger mig), men nu kan du finde din helt egen favorit blandt dem alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...