I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Scents of Normality

Under Covid-19 har et lille duftfirma skabt et koncept ‘Scents of Normality’ med dufte der får os til at føle at hverdagen er blot en smule normal. Som duften af pubben nede om hjørnet, en festival og som biografen.

Det er selvfølgelig allermest ment som et statement, men baggrunden – at dufte kan få os til at føle os tilpas og blot en smule mere normale i en yderst unormal hverdag – er vigtig.

Det behøver ikke at være duften af nabopubben der dominerer (behøver jeg at sige at firmaet er engelsk), men du kan sagtens bruge dufte aktivt til at skabe et særligt miljø og en mere normaliseret stemning i et hjem, der for mange i månedsvis har været både overnatning, arbejdsplads, træningscenter, biograf og skole.

Dufte kan nemlig fungere som tids- og rumopdeler. Til at opdele hverdagen i en tid, hvor alt flyder sammen. Ved at markere arbejdsdagens begyndelse med at tænde et bestemt duftlys, kan man forstærke fornemmelsen om at nu begynder et afgrænset tidsrum. Og det samme når arbejdsdagen er slut; man lufter måske ud, tænder et andet duftlys eller sågar røgelse, der har fået en kæmpe-revival det sidste års tid, fordi det samtidig kan medvirke til at rense luften (denne fine yndlingsrøgelse dufter svagt af sandeltræ og giver den bedste duft i hjemmet).

Mange er også begyndt at markere overgangen fra arbejde til fritid med et bad, hvor duft også er en stor del af oplevelsen. Det vender jeg lige tilbage til næste gang du klikker ind.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...