I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan sikrer du ungdommelighed

I sidste uge havde vi vores første fysiske event i flere år. Åh, det var hyggeligt (selv om vi havde glemt alt om, hvor let og hurtigt, det er med online-events, hvor man blot skal støve af og få det til at se fint ud i det hjørne, som kan ses på skærmen). Det var med Amly og vi havde fyldt rummet med deres smukke dufte og det veldækkede langbord med afternoon tea.

Du kender måske allerede historien om Amlys biodynamiske farm, hvor alle deres produkter – og en masse andet fint – udspringer fra, lige fra økologisk ølbrygning og æbleplantage til fest-lade og glamping, hvor du kan bo i et af de fine shelters eller i en cirkusvogn på engen. Står du tidligt op, vil du opleve den særlige morgendug, som har inspireret til to af Amlys produkter, Radiance Boost Mist og Meadow Dew Essence, der giver netop helt dugfrisk hud.

Der er sågar noget, der hedder Festival of the Dews den første majdag, hvor ungmøer i området ville mødes tidligt om morgenen, når duften fra blomsterne var allerstærkest og solen på vej op, og så ville de ryste duggen fra planter og træer ud over landet for at velsigne høsten og sundheden. Duggen var anset som så potent, at de også ville samle den i hænderne og splashe den på deres ansigter for at få lidt af de helende egenskaber og sikre ungdommelighed.

Vil du sikre heling og ungdommelighed, er det altså Radiance Boost Mist og Meadow Dew, du skal have huden i. De er nemlig begge skabt med Amlys særlig kildevand, der løber under engen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...