I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

2 tips fra Lisa & Kerry

Vi fik masser af gode tips til Amly-eventen – om at leve i pagt med naturen, om vigtigheden af rene produkter, om søvnritualer, der virker og om små pauser i hverdagen, der gør en stor forskel. Vi lover at vi nok skal drysse dem ud herinde løbende, men her og nu får du et par af dem, du meget let kan inkorporere og hurtigt vil se en virkning af.

Tip fra Lisa:

Lisa er duftnørd, på den virkelig gode måde. Hey, hun bor på en af verdens smukkeste og mest velduftende enge. Hun anbefaler altid, at du – inden du mister ansigtet med Radiance Boost Silver Rich Face Mist – sprayer lidt i håndfladerne og gnider dem mod hinanden. Tag hænderne op til ansigtet, luk øjnene og tag et par dybe indåndinger af den fine, opløftende duft af Rose Otto og jasmin, inden du mister ansigtet med den.

Tip fra Kerry:

Kerry er mere ‘to the touch’. Hun er en af verdens dygtigste kranio-sakral-terapeuter og lægger mindst lige så meget vægt på berøring som noget andet skønhedsritual. Hun anbefaler, at du (også) bruger din Deep Reveal Nourishing Cleansing Balm som en luksuriøs ansigtsmaske. Massér den på huden med små cirkulære bevægelser og lad den sidde i 20 minutter, mens du læner dig tilbage og slapper af. Det er næsten som at være i spa. Fjern den let og blidt med den medfølgende bløde muslinklud opvredet i vand – læg den på ansigtet et øjeblik, inden du tørrer masken af.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...