I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan kommer du ned i gear til ferien

Studier viser, at 70% af os føler, at skønhedsritualer hjælper os med at komme lettere gennem stress og struggles. Eller til at finde ro. Og netop dét med at finde ro i starten af en ferie kan være svært for mange.

Vi kender det selv. Der kan gå 2-3-4 dage inden roen sænker sig, måske endda en uge, hvis det er gået hektisk for sig i en længere periode. Og det er lidt for længe, hvis du kun har nogle ugers ferie.

Heldigvis har vi et par tricks i ærmet, der kan få dig lidt lettere (og hurtigere) ned i gear – og det er oven i købet en stor nydelse, mens du gør det:

  • Balance Body Oil – skift din bodyoil ud til denne, der med sin aromaterapeutiske sammensætning ikke kun er en nydelse, men også giver et serotonin-boost, der er hele basen for at føle ro og glæde. Når vi føler os udmattede og demotiverede, kan det handle om serotonin-mangel.
  • Soul Soothing Bath Soak – det er badesaltet, Valerie Grandury fra Odacité selv tyer til, når verden bliver for hård og hektisk. Det ayurvediske badesalt er den ultimative SOS, der ikke kun får krop og sjæl helt ned i gear, men også giver dig babyblød hud.
  • Kenzan Scalp Brush – Kenzan-børsten er ikke kun eminent til at øge hårvækst. Den mindsker også de spændinger i hovedbunden som kommer af stress og jag. Og du kan med fordel fortsætte afspændingen ned langs nakken og udover skuldrene. 
  • Reome Active Recovery Broth – stress og jag sætter sig i huden, så trænger din hud til et afstressende og balancerende boost, så er Reomes prisbelønnede broth målrettet netop det.
  • True MCT Oil – MCT Oil er brændstof til din fordøjelse, dit energiniveau og din hjerne – tre faktorer, der bliver påvirket af stress og travlhed. Start din ferie med et dagligt skud MCT og føl hurtigt, hvad det kan gøre for dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...