I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Smør blommer på din krop

Den har netop vundet flere priser for bedste bodyprodukt, og det er da heller ikke en hvilken som helst bodycreme, du får i hænderne.

Plumbody er en klinisk testet fløjlsblød bodycreme, der tager kropspleje til en ny liga. Den indeholder et patenteret Midnight Muir-komplex, der synligt mindsker rødme og tørhed i huden, og forbedrer hudens elasticitet. Tests viser endvidere en synlig udglatning af cellulite og dekolleté ved vedvarende brug.

I Asien er blommer kendt som ‘the fruit of life’ og tilskrives egenskaber, der kan afhjælpe alt fra fordøjelse til kolesterol ligesom den indeholder en af de højeste mængder antioxidanter og derfor kan gå under navnet superfood.

Det gælder selvfølgelig ikke kun, når du spiser dem, men også når du smører dem på huden, og det medførte føromtalte en venteliste over 25.000 på Plum Beauty Oil, da de lancerede den for nogle år tilbage. Det gjorde heller ikke ventelisten mindre, at Oprah og Chrissy Teigen fortalte begejstrede om den.

Vi taler antioxidanter, gode fedtsyrer, vitamin A og E, altsammen noget der bidrager gevaldigt til din cellefornyelse og din hudbarriere.

Grab’it while you can. Le Prunier bliver som sagt kun produceret én gang om året, og der er sålænge lager haves.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...