I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Sådan holder vi åbent resten af december

Det er altid en interessant diskussion, hvor meget man skal holde åbent i sin butik – både til daglig og ikke mindst i og op til højtider. For mens mange større butikker og stormagasiner holder nærmest døgnåbent i december, så holder vi os egentlig nogenlunde til vores normale åbningstider hernede i skønhedspavillonen i Kongens Have.

Hvert år tænker jeg over, om vi går glip af noget (FOMO) og om nogen går forgæves, men jeg vil også gerne have at vi hernede er glade og har overskud, når vi er på arbejde og ikke er fuldstændig brugte. At alle samtidig har tid til at være sammen med deres familier.

Og engang læste jeg en sætning, der har prentet sig hos mig, nemlig denne: Sure, your business depends on your time, but your entusiasm for it depends on your time off.

Vi har dog udvidet åbningstiderne lidt. Så vi de to kommende lørdage holder åbent fra 10-16 og derudover holder åbent søndag den 22.12 fra 10-16. Online-shoppen er som altid døgnåben og vi sender fra dag til dag. PostNords indleveringsfrister inden jul er den 20. december.

Vi holder juleferie mellem jul og nytår, men er klar til at byde jer velkommen igen fra 2. januar. Og vi bytter frem til 17. januar, så der skulle være masser af tid til at nå det også.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...