I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Hun er Gwyneth Paltrows go to-læbeekspert

This (chic) lipbalm is going to change your life. Jo, det skrev de for nylig på Goop – Gwyneth Paltrows populære livsstilssite – og jeg kan kun tilslutte mig (og måske også lige klappe mig selv lidt på skulderen for at have opdaget det længe før Gwyneth).

Det er selvfølgelig Hennés økologiske lipbalm, de refererer til – skabt med effektive nærende olier (vi taler havtorn, sort kommen, granatæble og jojoba), der gør den lige dele rig, nærende og luksuriøs. Det ved du allerede, hvis du kommer hos os i skønhedspavillonen, hvor det er en bestseller. Både den uden farve og de fire smukke såkaldt tinted versioner, der giver farve til læberne.

Læbemasken kalder de for ‘essentially the most coddling balm on the planet’, perfekt til tørre, trætte og måske endda sprukne læber.

Og så er der Laura, der står bag Henné Organics, som Goop fremhæver for hendes superseje korte hår, hendes tidligere professionelle karriere indenfor bordtennis og ikke mindst hendes nordiske æstetik som stammer fra den mand, hun har giftet sig med. Han er nemlig svensk.

I år skal de holde jul i Sverige og på vej derop har Laura lovet at lave et stop hos os i skønhedspavillonen i Kongens Have. Det er på tirsdag fra 14-16, hvor du helt eksklusivt kan få en personlig mini-konsultation med Laura med mulighed for at spørge ind til alt om smukke, bløde læber (vi nævner i flæng: det bedste tip mod tørre vinterlæber, hvordan får du dine læber til at se mere fyldige ud, bløde læber til det bedste nytårskys, den fineste læbefarve til din hud, hvordan bruger man en lipscrub og meget mere).

Jeg har i al fald selv tænkt mig at benytte lejligheden til at få alle de tips og tricks, jeg overhovedet kan, mens hun er der.

Der er kun få pladser, det er ganske gratis som en service til alle vores gode kunder, så skriv fluks til os på hello@ilovebeauty.dk, hvis du vil have et kvarters personlig rådgivning af Gwyneth Paltrows go to-læbeekspert.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...