I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Sådan holder vi åbent i julen

Der var engang, hvor vi kun havde åbent onsdag, torsdag og fredag. Og så en gang i mellem om lørdagen. Og det var superhyggeligt og faste kunder kendte jo vores skæve åbningstider. Nu har vi været på internationale blogs og internationale medier som Vogue, amerikansk ELLE og sågar i et meget hypet kinesisk TV-program, så nu går den ikke længere. For vi synes jo absolut ikke at de eller I skal gå forgæves hos os.

For nylig udvidede vi til at have åbent hver lørdag, og siden til også at have åbent hver tirsdag, således at I kan besøge den lille skønhedspavillon tirsdage, onsdage, torsdage og fredage fra 11-17.30 samt lørdage fra 11-15.

Her i ugen op til jul har vi udvidet tiderne en smule mere, så I kan nå at hente alle de julegaver, I måtte mangle på listen og ikke mindst allerede har bestilt over nettet.

Tirsdag den 18. december 10-19

Onsdag den 19. december 10-19

Torsdag den 20. december 10-19

Fredag den 21. december 10-19

Lørdag den 22. december 10-15

Derefter holder vi julelukket (så vi kan smække benene lidt op og hygge med vores familier) og det gør vi frem til onsdag den 2. januar, hvor vi står klar til et friskt nyt år sammen med jer. Vi står også klar til at bytte de julegaver, I måtte have fået dobbelt af, eller til at hjælpe jer med, hvordan I får mest ud af gaver, I har fået, som I måske ikke kender så meget til i forvejen. Vi bytter julegaver frem til 14. januar.

Men husk at vi holder lukket mellem jul og nytår. Bare så I ikke går forgæves.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...