I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den kaldes for dronningen af ansigtsrullerne

Jeg har fået en del spørgsmål fra jer om ansigtsruller generelt og om ametystrullen specifikt. For hvad er det, den kan og hvorfor er den dyrere end de andre? Hvorfor har vi den ikke hele tiden og hvorfor skal man (eventuelt) vælge den fremfor en af de andre slags som jade eller rosenquartz?

Åh, det kunne jeg skrive indlæg op og indlæg ned om. Men det bliver måske lige i overkanten, så få i stedet svaret i denne lille video, hvor jeg også fortæller om, hvordan ametystrullen bliver lavet og hvilken betydning den lilla ametyststenen tillægges.

Tænk power, indsigt og ja, søvn. Nogle hævder sågar, at den er god mod mareridt.

Det er lige her, du ser med. Snup videoen, når du alligevel skal have en kaffepause.

Og skulle jeg så ikke lige benytte lejligheden til at gentage noget, jeg skrev i starten af dette år, nemlig at farveeksperten Pantone kårede netop Ultra Violet – samme tone som ametyst – til dette års farve. Det er derfor, du har set den spire frem på nederdele, neglelakker (denne er et af årets helt store hits i den henseende), parfumer og sofapuder for blot at nævne lidt af det.

Nogle af de ord, Pantone satte på farven, var kreativitet, spirituel refleksion, idérigdom, refleksion og fantasi. Og om at tage tingene til et nyt niveau. Jeg synes egentlig at det passer meget godt på det år, jeg har haft. Hvis du har haft for lidt af disse ting i dit år, så kan det være, at du skal kaste lidt ametyst ind i dit liv. Eller måske blot iføre dig denne nytårsaften som en lille reminder.

Læs også mere om ametystrullen her.

2 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...