I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så blev det (endelig) tredje søndag i advent og du må åbne din gave

Det er virkelig en fornøjelse at lave adventsboks til jer. Tusind tak for alle de fine hilsner og tilbagemeldinger, der dagligt kommer ind. I har virkelig taget den til jer og tager jer den lille stund, det er at pakke søndagens gave op og vitterlig nyde den.

Det håber jeg også at I vil gøre i dag.

For nu må du gerne åbne den tredje gave i adventskalenderen, og hvilken det er, kan du se i denne video, hvor du også får masser af tips til, hvordan du får mest muligt ud af den. Nåede du ikke at få fingre i adventsboksen, så er der stadig masser af tips og tanker at hente i videoen. Og du har garanteret noget i gemmerne, der kan bruges – det taler jeg i øvrigt også om i videoen.

Du kender proceduren. Find et dejligt sted, du kan lide at være, og hvor du kan få fred og ro en halv times tid. Det kan være badeværelset, stuen, soveværelset eller et helt andet sted. Derefter klikker du blot på denne video, der guider dig gennem dagens gave med alle de tips og tricks, du har brug for (og ja, det er den gave med den bronzefarvede sticker, du skal åbne i dag).

Den allerbedste fornøjelse til jer alle.

2 Kommentarer

 • Svar
  Nan
  19. december 2018 kl. 10:34

  Tak for en dejlig adventskalender. Da jeg skal rejse i julen, har jeg åbnet 4. gave på forskud, for pladsen i tasken er ikke til at tage en overraskelse med – men der var noge ti, som skal medbringes på rejsen.

  God jul og tak for at levere god søndags-hygge :o)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. december 2018 kl. 10:51

   Kære Nan,

   Mange tak for din søde hilsen. Jeg er rigtig glad for at høre, at den er faldet i så god smag. Og at der var ting i den 4. gave, du kunne medbringe og nyde på din rejse.

   Rigtig glædelig jul til dig.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar